76 dagar kvar!

Går nu in i vecka 30, endast 76 dagar kvar :D Drömde för övrigt inatt att jag födde en lite flicka. Brukar bara drömma att det är en pojke vi får men det här var något nytt. Kanske det är en liten tös där inne. Vi får se. Längtar!




Kom ihåg att fortsätta rösta på min bikini också, tävling fortsätter till den 16 april! Tack alla för rösterna jag fått hittills! Jag kämpar starkt för att vinna även fast det skiljer 4000 poäng med nuvarande etta. Hjälp mej, jag är chanslös utan er :)

Rösta på min bikini!

Har nu designat en bikini på Nelly för att vara med i en tävling.
Vill nu att ni kära vänner röstar (helst fem-poängare) på min bikini så jag förhoppningsvis vinner mej en solresa och dessutom får bikinin såld på Nelly.com. Tack :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tiden går...


Vecka 29
Tiden går, vikten ökar. Men det är väl acceptabelt när man väntar barn. Kan inte heller ut och gå långpromenader längre, pga foglossning Jag skrev ett inlägg tididagre om vilken tur jag har som inte känt av någon foglossning. Dagen efter jag skrev det så kom det som en brev på posten såklart. Typiskt!
Allting såg bra ut när vi var till barnmorskan förra veckan. Bebisens hjärtljud låg på 150 och allt verkar vara i sin ordning. Blev även blev förbjuden att äta godis och kakor när barnmorskan fick höra vad jag vägde. Några kilo + sen inskrivningen i november. Detta blir inte lätt. 
Nu ska jag iväg och fika med tjejerna, sen se Alice i underlandet på bio. Blir trevligt det :)

Massage!

Var ju och fick massage igår. Mycket härligt! Färgade även ögonbryn och ögonfransar. Fick dock en chock när jag tittade mej i spegeln. Ögonbrynen var typ svarta! Vad gör man?! Ingenting att göra, suck. Tänkte bara berätta det så att ingen annan som ser mej behöver fundera på vad jag har gjort ;)     
Nu är jag hemma från jobbet i några timmar, sen ska jag tillbaka och jobba kvällen. Ska ta och vila mej en liten stund.
Ha en trevlig helg allihopa!

Mother-To-Be Massage

Fick i julklapp ett presentkort på gravidmassage av min sötaste. Idag ringde jag för att boka in en tid och tur för mej så hade dom en redan idag. Perfekt! Bokade även in brynplockning och en frans och brynfärgning vilket verkligen behövs. 
Tack älskling!! Ska verkligen njuta varenda minut! :) 

Varför ska man tvingas gäspa?

Igår var vi och såg Magnus Betner på Nordanåteatern. Hur bra som helst. Synd bara att det var så pass sent på kvällen (sent i min värld). Jag satt och gäspade... PINSAMT! Jag försökte göra allt för att dölja det men hur smidig är man egentligen när man gäspar?! Men det var verkligen inte för att Betner var tråkigt, för det tycker jag inte utan för att jag var SÅ TRÖTT. Nu för tiden stiger jag upp vid halv sju, sju dagar i veckan. Så vad mer kan man begära. 

 
Idag är jag ledig men jobbar då helgen istället. Men det är även sista helgen jag jobbar tills jag går av på mammaledighet, så då känns det inte lika tungt. Jag kommer även sakna att gå på jobbet. Jag menar, vad ska jag göra här hemma på dagarna innan bebisen kommer?! Men samtidigt känns det skönt att jag går av lite tidigare från jobbet för kroppen är alldeles mör och jag skulle ändå inte kunna jobba så mycket längre till med tanke på det jobb man har. 

Magen vecka 28


Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?

Jag mår fortfarande helt otroligt bra. Man hör folk som klagar på denna foglossning, men det är inget som jag märkt av. Peppar, peppar! Men eftersom jag inte känt av någonting av graviditeten förutom en sparvel som boxas och slår kullebyttor där inne så kommer jag säkert få bita i det sura äpplet mot slutet, då kommer väl alla krämpor! Har väl iof smått börja känna av ryggen mest när jag ligger och sover (kan inte hitta någon bra sovställning)!! Vad ska man göra?! 



Idag ska jag jobba kväll men före det ska jag förbi min löneassistent som ska hjälpa mej att få iväg havandeskapspenningspapprerna. Jag kommer att gå från jobbet den 13:e april, vilket känns väldigt bra med tanke på att jag snart inte kan ta på mej skorna själv. Att böja sej ner börjar bli riktigt jobbigt!
Snart ska jag laga lite mat men först ska jag se klart Våra bästa år. Tragiskt, jag vet, men det bara blev så :(

Jag vill inte leka brevbärare!

Förstår inte vad brevbärarna här sysslar med. Det har ofta hänt att vi fått någon annans post. Man har fått leka brevbärare och gått och posta om det till grannhuset dit det från första börjar skulle ha farit. Nu för några dagar sen fick vi en bamsetidning som säkert tillhör något stackars barn. Vi kollade upp leveransadressen för att ännu en gång göra brevbärarens jobb, men på den adressen fanns inte dennes namn. Ja, just det ja, därför dumpar dom den i närmaste brevlåda istället som har samma efternamn, vilket råkar vara jag (igen)!. Varför? Hade det bara hänt någon gång hade jag inte brytt mej, men när det börjar bli till en vardag blir man smått irriterad. Jag vill inte leka brevbärare ju!



Här ska det filmas!

Vann rätt låt i melodifestivalen? Nej, jag tycker inte det. Men det är väl så det brukar vara. Min favorit kom tvåa, det är ju alltid nåt.  
---------------------------------------------------------
Lätt och smidig
Vi fick en kamera av mamma och Lars i förlovningspresent, men tyvärr så hade vi ju köpt en precis likadan så vi bytte in den och köpte en filmkamera istället. Perfekt! Tack så mycket! Den kommer att komma till användning så fort bebis dyker upp :)
Går in i vecka 28 idag. Mamma och pappa längtar så mycket efter dej lillhjärtat! Puss

93 dagar kvar

Vi har lagt ett bud på huset men mäklaren har inte hört av sej än. Så vi får se vad som händer. 

Nu är det 93 dagar kvar till beräknad förlossning. Låter inte så mycket men det är ju ändå TRE månader. Hoppas månaderna går fort! Fast först ska jag längta till den 25 mars då Daniel kommer hem till Sverige på besök. Var ju bara ett halvår sen sist :( saknar ju min bror.
På onsdag till veckan är det åter besök hos barnmorskan och kvällen efter det väntar Magnus Betner. 
Det här är bebiskläderna vi köpt hittils, blir väl att köpa några ombyten till men resten av shoppingen vill man ju spara till bebisen kommit :)


Vecka 27

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Fika med tjejerna!

Ännu en avklarad dag på jobbet. Har varit en bra dag och ikväll väntar ett mysigt besök på Aina´s tillsammans med tjejerna. Är ju inte varje dag man träffas så det ska bli kul!  
Igår var vi och kollade på ett hus i Kusmark. Behöver renoveras men köper man ett "billigare" hus så kan man ju hellre lägga ut lite pengar på det. Typ. Men läget var bra och skulle absolut kunna bo där. Jag är sååå sugen på hus!

Babykväll på Barnens Hus

Vilket oväder, hoppas väderfolket talar sanning och ger oss sol och fint väder imorgon!
Igår var vi på babykväll på Barnens Hus, vilket innebar massor av folk och långa köer. Folk blir som tokiga! Innan vi ens hade tagit oss in i butiken sprang folk ut med flera bilbarnstolar var, som om dom hade delat ut dom gratis. Vet inte vad man ska med flera stycken till... ajja, är det nedsatt pris så blir väl folk som ivriga.
För oss blev det inte alls så mycket. Vi var inte riktigt lika ivriga om bilbarnstolar ;) men det blev i alla fall en bärsele, en söt filt och ett par tofflor som bebis kan ha till hösten/vintern då det börjar bli kallt.

RSS 2.0