Sjukling...

Varför vara sjuk? Förkyld, snorig och eländig. Jobbiga tider. Det går som aldrig över. Det är tur jag har älskling som kan ta hand om mej.  
Nu är bebis hela 25 veckor gammal. Ofattbart! Snart ligger man väl på förlossningen och skriker.
Bebisen sparkar då som aldrig förr, syns även tydligt utanpå magen när h*n rör sej som mest. Börjar gruva mej för sparkarna senare i graviditeten då bebis är större och väger betydligt mer. Det kommer nog att kännas skulle jag tro!

 
Vilken skillnad! På första bilden är 
jag i vecka 7 och andra bilden vecka 25.

Åter igen måndag

Då var det måndag. Det tråkiga vädret håller i sej, fast lite bättre idag än vad det var igår kanske.  
Var ju och såg Buddy Holly i fredags. Han är ju helt klart jätteduktig på att sjunga men själva musikalen var väl sådär. Men absolut så blev det en lyckad kväll!
I lördags hade vi en trevlig kväll hos mamma och Lars tillsammans med Peter´s föräldrar :)
Ikväll blir det middag hos Malin´s mamma. Är ju inte ofta man träffas nu när man flyttat från Boliden så det ska bli riktigt trevligt!

Buddy Holly

Man kan ju fråga sej vad jag gör vaken nu, en ledig dag!? Jag vet inte själv, kunde visst inte sova. Är för övrigt ledig till tisdagkväll :)

Ikväll blir det middag på Beijer och efter det BUDDY HOLLY THE MUSICAL! Känns som en trevlig fredag det!

Bebisens hjärtljud!

Bebis vecka 24 (23+3)

Igår var vi hos barnmorskan. Känns som en evighet sen man var där, men nu börjar vistelserna där bli lite tätare. Vi tog i alla fall blodprover och lyssnade på bebisens hjärta. Hjärtslagen låg på 153. Det tog en stund innan BM hittade åt hjärtljudet men tillslut så, riktigt häftigt :) 
Vi längtar så mycket efter dej, lillhjärtat! 

Torsdagmorgon och dag två på utbildningen!

Bebis vecka 23 (22+3)

Magen växer och växer. Hela jag växer... men det är väl en sån är gång man ska njuta av det ;) Nu har vi i alla fall beställt barnvagn (en grå CityCross) och även en bilbarnstol. När dom kommit till butiken får vi hämta ut sakerna när vi vill.
Var igår på fackutbildning, two days to go. Man är inte direkt van att sitta en hel dag på en hård och obekväm stol. Rumpan och ryggen får ta smällen. Men det är en intressant kurs faktiskt!
Imorgon efter jobb och utbildning bilar jag och älskling iväg ner till Sundsvall på en weekend ;) En mycket passande förlovningspresent! :) Hotell, shopping, Casino, Ikea och allt vad Sundsvall erbjuder. Jättehärligt!

Underbara februari!

Vilken härlig morgon med en massa sol. Är ju tyvärr KALLT ute men det faller då ingen snö så då är jag mer än nöjd. En perfekt dag för promenad. Måste styra upp det här. Är latare än någonsin.   
Det enda jag tänker på just nu är våren, sommaren, värme och lättare kläder. Att gå med en vinterjacka som snart inte går att stänga känns väldigt klumpigt och obekvämt. Hade hoppats på att inte behöva köpa någon ny jacka så jag håller tummarna på att våren kommer tidigt i år ;)
Senast jag gick på stan hittade jag dessa superfina sommarskor. Jag blev tvungen att köpa! TVUNGEN!

Måste försöka hålla hårt i pengarna för det är som sagt mycket som ska inhandlas till bebisen. Vi har varit och tittat på barnvagnar och det är inte billigt (men ack så roligt) :) Sen är det tusen andra grejer som måste shoppas. 
Blev för övrigt överraskad av älskling igår. Tror ni inte han har lagat till plankstek lagomt till det jag slutade jobbet igår. Du är för underbar! och jag som trodde vi skulle äta blodplättar, haha.
Älskar dej!

RSS 2.0