Fem månader idag

Lilla Alisia firar fem månader idag. Tiden går alldeles för fort men det är så roligt att se hur hon utvecklas. Hon växer så det knakar och på torsdag ska vi mäta och väga igen. Hon pratar som aldrig förr och nu låter det mer som hon försöker säga nåt :)

Huset går hur bra som helst. Det börjar snart vara färdigt så på nån dag ska vi börja köra dit alla saker. Fick även ett glatt besked idag att våra soffor kommer att komma innan jul (annars är leveransen så långt borta som i slutet av januari). Måste förbi Ikea en sväng också! Längtar tills allt är klart!


Lycka♥


Den senaste veckan


...har Alisia fått fira världens bästa pappa på fars dag med paket på sängen
och blivit fotad på barnens hus. Jättefina bilder blev det!
...har det hänt mycket i radhuset och förhoppningsvis kan vi börja flytta in lite grejer till helgen (men först STORstädning gånger flera)
...har jag och Alisia blivit bjudna till Linda och hennes dotter Elenor på fika tillsammans med en massa andra mammor och bebisar. Jättemysigt!
...har lillstumpan varit förkyld och vaknat i panik på natten av att hon inte kunnat andas genom näsan. Men nu är det mycket bättre!
...blivit bortbjudna på mat och gjort dörrkransar
OCH shoppat världens sötaste pepparkaksklänning till Alisia.



Mina kärlekar

Vilket oväder det är ute. Har försökt få Alisia att sova inne idag (eller så var det för att mamma inte ville sätta sina fötter ute i snöblåsten?!) men det har bara blivit små powernaps så nu hade inte mamma något val, lilltösen ligger nu ute på altanen. Hon har dom senaste veckorna sovit ute på dagarna så nu är det väl inget annat som duger för henne. Tur det inte blåser riktigt lika mycket nu.





Tänk att jag fått världens finaste dotter med världens underbaraste pojkvän!  Jag älskar er så mycket!

Alisias rum

Inte ofta jag skriver här, men man har som sagt inte lika mycket tid över nu som förr. Renoveringen går verkligen framåt och snart kan vi flytta in! Idag ska köksstommarna på plats så jag hade tänkt dit i eftermiddag och fortsätta skruva lådor. Det som fattas sen innan vi kan flytta in är tapeter i köket, måla trappen ner till källaren och golv och tapet i vardagsrummet. Sen är det ju alltid kvar lite småfix men dom stora grejerna håller på att se sitt slut. Kan inte fatta att det är så nära nu! Toan nere är iof ogjord också men vi kan nog börja flytta in ändå även om den inte riktigt är färdig.


Här är Alisias hjärta i taket men det är inte riktigt färdigt än, lite målarfärg ska också upp.


Annars är Alisias rum färdigt. Balkongdörr och fönster ska bytas ut så småningom.
Nu det roligaste, INREDNING!


Så här såg rummet ut före. Jag var för seg med att foto så det här är det enda kortet jag har på rummet innan renoveringen.


Trevligheter

Igår hälsade vi på hos Karin och lilla Agnes. Alltid lika trevligt på våra mammaträffar!
Idag har jag och Alisia stämt träff med min kusin Petra och hennes dotter Freja som är och hälsar på här uppe i norrland. Det är inte ofta man träffas så det ska verkligen bli roligt.



En tjej som äter allt


Vet inte riktigt vad som hände inatt. Alisia vaknade varannan timme så jag är allt annat än pigg idag kan man säga. Kanske fler tänder på g?! Men eftersom hon varit rätt spak idag efter nattens vaka så har ju jag fått chansen att goas med hon istället. Myspys framför tv:n. Annars mår vi bara fint. Hon växer och smakportionerna hon får slinker ner i ett svep. Hon älskar det! Potatis, potatis och majspuré, gröt, rån, saft från mandarin och vatten är det hon fått smaka på hittils. Kommer inte bli några problem att mata henne i framtiden om det fortsätter så här.
Mammas finaste♥


RSS 2.0