Gott Nytt År!

Alisia sover numera utan vaggning. Vi har kört med fem-minuters-metoden och pussat på henne... och nu fjärde natten gick det riktigt bra. Hon somnade direkt utan skrik (antingen känner hon sej besegrad eller så var hon bara trött.. ) Vi får se hur dom kommande nätterna blir men jag hoppas det fortsätter så här! Sover även bättre på nätterna nu. Endast ett nattmål har det varit den senaste veckan men inatt sov hon hela natten fram till åtta på morgonen. Lyx!

Hon kryper för fulla muggar och försöker sätta sej upp hela tiden. Älskar dej lillgumman!



Ikväll bär det iväg till Emelie och Jocke, där ska vi fira in det nya året. Kommer bli riktigt trevligt!

Gott Nytt År till er alla!

Julhelgen över...

Nu är den mysiga julhelgen över. Vi hade en jättetrevlig julafton tillsammans med Peters släkt. Många fina julklappar och underbart gott julbord! Alisia satte sej också upp själv för första gången just innan tomten kom på besök. Sen var väl inte julklapparna så intressanta för henne men bita på dom gick alldeles utmärkt!











Till sist ett stort Grattis till Malin som fyller år idag! Snart kommer jag och Alisia och hälsar på!



God Jul!





God Jul och ett Underbart Nytt År till er alla!


Spruta och feber

Igår fick Alisia andra vaccinationssprutan. Tror det gör mer ont för en själv men hon skrek bara till sen var det som bra. Senare på kvällen fick hon feber och har även lite feber nu på morgonen. Grinig har hon också varit, stackarn... typiskt det blev så nära jul hon skulle ta sprutan. Vi vägde hon i alla fall också och nu väger hon 7710 g men hade bara vuxit en halv centimeter på längden (66 cm). Hoppas att hon hinner krya till sej till imorgon!

Mamma-mamma-mamma

Äntligen verkar Alisias ögoninflammationen vara borta... inget var i ögat idag i alla fall. Lite snuvig har hon även varit men det verkar ge sej det också. Annars pinnar hon på som vanligt i gåstolen och säger mamma-mamma-mamma och jag blir ju såklart rörd. Inte länge kvar tills hon kryper heller, hon har faktiskt lyckas krypa några steg så hon är på gång.

Har borta min kamerasladd till datorn så därför blir alla inlägg bildlösa... men jag ska lösa detta, må väl gå köpa en ny om inte annat.

I lördags var jag och älskling och åt mat på AllStar och det var verkligen jättegott, och vad dom har piffat upp stället! Blev lite vin och annat trevligt sällskap som kom lite senare. Alisia fick sova hos farmor och farfar. Första gången hon sov borta, gissa om jag saknade henne?! Vi hade i alla fall riktigt trevligt och mat där lär det hinnas med fler gånger!

Nu ska jag ta och natta min trötta tös.



Lucia

Det har stått still väldigt länge här men eftersom man inte haft någon som helst uppkoppling till internet så har det varit svårt. Men abstinensen blev för stor så jag var tvungen att gå in på Telia för att köpa ett mobilt bredband... äntligen.

Idag har jag och Alisia varit till Boliden för att hälsa på mormor. Hann se dagisbarnen gå luciatåg både på dagiset och på min gamla arbetsplats. Dom är för söta.

Babyrytmiken är slut för i år och igår hade vi som avslutning en liten dansuppvisning för nära och kära. Det gick jättebra och inga ledsna bebisar.

I fredags hade vi tjejer glöggkväll. Är verkligen roligt att träffas och att vi alla var där... är ju som sagt inte lika ofta som man ses nu för tiden. Ändring!

Imorgon ska Alisia få träffa sina kompisar igen. Denna gång hos Linn och Alice. Sen på aftonen hade jag och Peter tänkt fara på badhuset för att testa Alisias badkunskaper. Det blir spännande!

Alisia mår annars bara fint och det är nog inte länge kvar tills hon kryper. Hon ställer sej upp på knäna och gungar... så bara hon kommer på hur hon ska göra så kommer det bli full fart i tjejen.

RSS 2.0