Växer så det knakar

Nu har vi kommit hem från bvc. Alisia är nu 56 cm lång och väger 4260 g. Det går verkligen undan!

Lilltjompan

Våran lilltjompa är nu dryga månaden gammal. Dagarna rullar på och idag har vi städat lägenheten, vilket verkligen behövdes! Annars i veckan har vi varit till båda stugorna och hälsat på. Har ätit första surströmmingsmackan på jättelänge, gott var det! Träffat min kusin Caroline vilket också var jättelänge sen :) Besökt trästocksfestivalen som snabbast.

Imorgon bär det av på bvc för mätning och vägning igen.



Älskar att sitta och se på tv.


Kramas med mormor.


Farmorpussar!

Semester

Nu är det fredag och Peter har inte många timmar kvar till semester! Så skönt, har verkligen sett fram emot den här dagen. Nu ska vi tre bara mysa och njuta!


En flitig tjej



Hon är helt otrolig på att hålla upp huvudet våran lilla tjeja. Hon är med i blicken och "fiskmobilen" ovanför skötbordet blir allt mer intressant. Hon rör sej hela tiden och kommer nog börja krypa imorgon, haha.

Nu ska Alisia få i sej lite mat sen ska vi iväg till apoteket och köpa pruttdroppar få se om det blir bättre i hennes mage.

 


Promenad i regnet!

Snacka om otur. Så fort jag körde ut barnvagnen för att promenera till vårdcentralen så börjar det spöregna. Bara dra på regnskyddet och traska på, man vill ju inte komma föresent. Alisia har i alla fall gått upp drygt 300g och vuxit 1,5cm på längden. Det känns ju riktigt bra att hon växer och lägger på sej vikt.


Vi var visst med i tidningen idag :)

Måndag

Vilket underbart väder det var igår. Vi passade i alla fall på att besöka vitbergsbadet, var ju några år sen sist. Sen på kvällen fick vi besök av mamma, Lasse och Daniel och 20.30 var det dags för fotboll, Spanien - Holland. Vilken match!!


Mormor och bonusmorfar beundrar...


Våran lilla tuffing...




Gråtardag!

Jag är helt tom i huvudet, lillan har haft en skrikdag idag och mamma börjar bli slut och Alisia själv för den delen, men nu har hon äntligen kunnat somna :) Man mår ju så dåligt själv när lillhjärtat bara gråter.

Nu är det klappat och klart! Den 16:e augusti åker vi på minisemester med husbil. Blir att bila ner till Göteborg och kanske Ullared ;)




Ett stort grattis till Linda som blivit mamma till en liten flicka :)

Två veckor gammal

Nu är våran lilla Alisia två veckor gammal. Tiden går verkligen fort. Imorgon börjar älskling om att jobba så då blir vi ensamma på dagarna men som tur är så får han semester om en och en halv vecka, blir perfekt det! Då ska vi njuta av sommaren och familjelivet och kanske åka på nån liten semester.


Helg!

Oj, vad dagarna går fort... :)

I onsdags var vi på bvc för att mäta och väga Alisia. Efter sin viktnedgång dagarna efter förlossningen så hade hon nu gått upp dom och väger nu 3615g. Eftersom hon gått upp så bra i vikt så behöver vi inte dit förrän om två veckor.

Idag har vi varit på stan en sväng. Lite roligare att shoppa bebiskläder nu när man vet vad man ska kika efter! Vi var även och fika med min bror på Calle´s. Roligt att få ha honom hemma i Sverige ett tag :)

I helgen blir det stugan. Det lovas ju fint väder så det passar ju bra. Tror även mormor är en aning Alisia-sugen :)

Nu ska vi mysa framför tv:n!



Trevlig helg!

RSS 2.0