Arbetsam dotter

Alisia sätter sej nu upp galant på egen hand. Hon har även hunnit ställa sej upp två gånger med stöd av soffan och nästan kunnat ta sej upp ett trappsteg på trappen.  SÅ nu har vi skaffat en tyghjälm till henne, allt för att skydda hennes huvud, för hon har ju ingen som helst stabilitet i kroppen för att kunna stå upp själv. Grind till trappen upp ska också monteras nu också!





Efter Våra bästa år och lunchen blir det nog en promenad, verkar ju vara superväder ute idag.

Kommentarer
Postat av: maja w

Haha, vad härligt att våra dagar ser likadana ut.. Hoppas bara att Shawn och Belle lyckas ta sig från ön... Smakade det bra med raggmunkar förresten? Det gick sådär att få hem ungarna. Mille var jättetrött och somnade i min famn så jag bar på honom halva vägen och även ica-påsen.. Leo fick ta boben. Till slut lyckades jag sätta Mille på boben så han fick fortsätta sova där. Gick ganska bra förutom att han ramlade av några gånger. SEn vaknade han och var vaken till 11!=/ Hoppas vi ses snart igen!

2011-01-18 @ 12:07:37
Postat av: Anna-Sara

Haha.. jaa. dom kommer nog säkert ta sej från ön men det kan ju vara ett antal avsnitt bort =) Jo raggmunkar var ju riktigt gott ändå... ska göra det fler gånger hädanefter!! Men vilken hemfärd det blev för er... måste ju ha varit tungt :( tur du har starka armar =) Jaa, absolut ,vi får ta och ses snart igen!! Ha det så bra!

2011-01-18 @ 22:35:27
URL: http://youandmealwaysandforever.blogg.se/
Postat av: Anna och Lennart

Sätt genast upp grinden!!!

Maja for nerför lilltrappen till hallen i sin gåstol....den skräck jag kände då när hon låg dubbelvikt går inte beskriva.Dom är så himla snabba!

Kramiz!

2011-01-20 @ 18:53:06
Postat av: Anna-Sara

Usch då... det måste verkligen a varit en skräckupplevelse :( Jo dom är snabba men grinden ner till källaren har vi satt upp... det är grinden upp till övervåningen som vi inte varit så snabba med att sätta upp... men det kommer!! kramen!

2011-01-21 @ 08:43:00
URL: http://youandmealwaysandforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0